Interested in our photos or need travel information? Just contact us!

Lesotho

Lesotho

By in Comments 8 Comments

 

Post navigation

8 comments on “Lesotho

 1. Wat zien en maken jullie veel mee. Dat vergeet je nooit meer.
  Veel plezier en op naar de volgende bestemming.

 2. Ja ja…super hoor, alle verhalen van Africa geprint en in een map bewaard, zo kunnen we het altijd weer terug lezen…zonder de pc er bij. Geweldig de foto’s en Linda jij zo verstopt dus de kids prachtig…en Emory ik wist dat je grote neus gaten had…maar zo groot?????haha nou succes naar het nieuwe wereld deel……XXX

 3. Hey kanjers! Ik reageer even via de ipad van pa en ma, wat een leuke foto’s weer! En zo schatig al die donkere ventjes! Leuk met Lin er tussen… En Em! Jemuggg wat heb jij toch een echte Eichenberger neus he! ; ) hihi! Nou ben benieuwd naar de volgende landen! Geniet! Geniet! Geniet er van lieverds! Met jullie kleine 4 viervoetertjes gaat ook alles goed! Ze mauwen regematig naar jullie foto! Smile! Dikke kussss en ook gr van mijn Jannuhhhmann!!! Xxxx

 4. Hey kanjers! Ik reageer even via de ipad van pa en ma, wat een leuke foto’s weer! En zo schatig al die donkere ventjes! Leuk met Lin er tussen… En Em! Jemuggg wat heb jij toch een echte Eichenberger neus he! ; ) hihi! Nou ben benieuwd naar de volgende landen! Geniet! Geniet! Geniet er van lieverds! Met jullie kleine 4 viervoetertjes gaat ook alles goed! Ze mauwen regematig naar jullie foto! Smile! Dikke kussss en ook gr van mijn Jannuhhhmann!!! Xxxx

 5. Karel en Arja

  Wat heb je het weer mooi beschreven Lin! En Em natuurlijk want wij kennen nu de coöperatie van jullie mooie verslagen en foto’s. We begrijpen het heimwee naar Afrika en de vriendelijke mensen. Wat schattig weer met die kindjes! Ja, ze leren snel.
  Heerlijk om de foto’s aan het verhaal te koppelen. Jullie avonturen mee te kunnen beleven. Geniet maar lekker. Niemand die jullie dit meer afneemt en alle bagage die je ervan meepikt. Liefs van Karel en Ar xxxx

 6. Zo, de vakantie voorbij en weer de tijd om jullie verslag te lezen van Lesotho. Heb weer genoten van de verhalen en fotoos. In mijn volgend leven ga ik ook zo’n reis maken samen met mijn jongste zusje. Ik hoop, dat een van mijn kleinkinderen zo’n reis gaat maken. Misschien Bodie? Hij is in de vakantie trouwens met een vriendinnetje in Ethiopië geweest. Haar ouders hebben daar een chrysantenfarm. Prachtig vond hij het daar. Ik weet, dat jullie inmiddels in China zitten en hoop nog vele mooie verhalen van jullie wereldreis te lezen. Groetjes en liefs van tante Gerryxxx.

 7. Josee van Hage

  Hoi Linda en Emory, ik ben een beetje achter geraakt met kijken en lezen, en zie nu weer hele mooie beelden voorbij komen. Catching up – hoe leuk is dat! Ben de draad een beetje kwijt van waar jullie nu zijn, maar dat ga ik van het weekend navragen om weer helemaal uptodate te raken. Enjoy!
  groetjes Josee
  (Ps ik dacht mooie foto’s gemaakt te hebben in Rhodos afgelopen week, maar die van jullie slaan alles… Super!)

 8. Jula: “Oe mama, dat vind ik een beetje griezelig, want die kindjes kijken naar mij door de foto heen en waarom zeggen ze niks?”

Comments are closed.