Interested in our photos or need travel information? Just contact us!

Thailand

Thailand

By in Comments 8 Comments

Post navigation

8 comments on “Thailand

 1. Nou hebben heel lang moeten wachten..op het volgende land….Maar wel waar voor gekregen, een super lang verhaal. En met de foto’s er bij bekeken goed begrepen allemaal. En ja dit is geen Africa, jammer dat ze veel voor de toeristen willen doen (maar duidelijk niet goed)en de toeristen hier door het land niet meer in zijn waarde laat. Maar buiten dat ziet het er allemaal nog heel mooi uit, en hebben jullie toch nog veel gedaan daar. Ik weet ondertussen wel waar jullie nu zitten, maar wacht (weer) geduldig de volgende verslagen en foto’s af. Maar de keren dat we jullie op skype of app zien maakt ons altijd weer blij, we zeggen blijven genieten van al het moois dat nog komen gaat…..kusjes van ons Pa en Ma en Bobby…

 2. dennisehoffman

  Gohh wat maken jullie toch een hoop mee! Leuk hoor!! En ook weer hele mooie foto’s! ! Geniet maar jullie! Mamba en Mia zijn ook weer blij dat ik terug ben van Kos! Ze willen een aandacht johhh!! 😉 nou dikkuhhh kussss en take care he!! ♡

 3. Mooi verhaal weer, ik ben vergeten te melden dat Ties Lahlali een duikschool heeft op Koh Tao, die had ook wel wat mooie duikdingen kunnen laten zien… Anyway, jullie hebben je prima vermaakt zie ik, enjoy!

 4. Karel en Arja

  Lieverds, na net uitgebreid lekker op Skype te hebben bijgepraat, toch nog even bedanken voor weer zo’n mooi verslag en idem foto’s. Wat een verschillen maken jullie mee. Heerlijk ook dat jullie het zo beleven. Geniet verder en we kunnen niet wachten op de volgende reisverhalen. Er staat ons nog heel wat te wachten begrepen we net.
  Knuffel van ons

 5. Goh echt n geweldig lang verhaal, ik geniet er echt van…op naar t vlg land en verslag Viet nam…veel.plezier…xx

  • Emory en Linda

   Vietnam is er en we hebben er nog een langer verhaal van gemaakt, speciaal voor de liefhebbers 😉 Liefs

 6. In 1981 vond ik het geweldig om in Thailand te zijn. Maar als ik jullie verhalen nu lees lijkt het me nu minder leuk. Te toeristisch denk ik. Maar….weer mooie foto’s en boeiend om te lezen. Liefs van tante Gerxxx.

  • Emory en Linda

   Wij denken dat het in 1981 heel anders geweest moet zijn, dat zou interessant zijn dat nu te zien. Laten we is vergelijken. Liefs van ons

Comments are closed.