Interested in our photos or need travel information? Just contact us!

Ethiopia

Ethiopia

By in Comments 14 Comments

Post navigation

14 comments on “Ethiopia

 1. Wauw. Mooie foto’s en wederom een indrukwekkend verhaal! Fijn om jullie zo te kunnen volgen en te lezen wat jullie meemaken.
  Liefs Sindy Edu Jordaney xxx

 2. dennisehoffman

  Jeetje wat gaaf en mooi!!! Dit allemaal! ! Wat zien en maken jullie veel mee zeg!! En Em!!! Skattig jij met dat kindje…;-) hihi!! Ik vind ook heel wat jij tussen al die dieren.. vroeger was je al bang voor een schaapie of een geitje… lol!! Grappie!!! Maar ik vind jullie foto’s en het verhaal erbij weer helemaal tegek!!! En vind nog steeds….. Geniet!!! En pas goed op elkaar!!! Dikke kusss van ons 4 he!! Xxxx

 3. Wat heerlijk jullie verhalen te lezen en met jullie mee te genieten!
  Dat er nog heel wat mogen komen 🙂
  Dikke kus,
  Serena

 4. Karel en Arja

  Wat een avonturen en schitterende foto’s! En het allermooiste is dat jullie op iedere foto stralen. Geniet ervan want dit neemt niemand jullie meer af. Heerlijk om zo met jullie mee te kunnen genieten.
  Dikke knuffel van ons.

 5. Ja…..weer helemaal TOP hoor, schitterende foto’s en fijn jullie zo zien te genieten. En wat een goed verhaal weer Linda. Vandaag al weer 2 maanden weg….en wat hebben we al veel gezien, we reizen gewoon gezellig met jullie mee. Nou we zien jullie straks weer in Kenia ok?? En weet zeker dat er weer van die mooie foto’s en verhalen gaan volgen. Dus tot dan Kusjes van ons Pa en Ma.

 6. Hi Liefies!! Wat een mooi verhaal & wat een prachtige foto’s! Bizar mooie vergezichten & veel mooie dieren en lieve kindjes!! Wat moeten jullie je rijk voelen tussen al die mensen daar. Heel bijzonder om dat allemaal mee te mogen maken lijkt me… Geniet van alle mooie momenten die jullie meemaken! Dikke kus!! xx

 7. Wat een leuke verhalen!
  Mooi om te horen dat het jullie zo open ontvangen worden, moet een hele bijzondere ervaring zijn.

  Geniet ervan!

  X

 8. Heel erg leuk om jullie verhalen te horen en de mooie foto’s te bekijken.Goed te zien dat Em de hoogte en het klimmen heeft overleefd!:)have fun in Kenia!liefs van ons !

 9. Zo leuk dat jullie met ons mee genieten. Jullie reacties doen ons goed!! Veel liefs uit Kenia

 10. Josee van Hage

  lieve Linda & Emory,
  Bijzondere reis zeg, wat een belevenissen, fijn om zo mee te kunnen lezen en kijken. Ik vermoed dat de stukjes op deze site een compacte samenvatting zijn van een groter verhaal – hoop dat jullie dat ook schrijven?
  Inmiddels alweer in Oeganda? Ik kijk uit naar de volgend reportage..
  Groetjes ook van Bart en Wim,
  Josee
  Ps jullie zien er goed uit!

 11. Weer prachtige foto,s, schitterend verhaal, gezellig dat we weer mee mochten reizen, op naar Kenia… Take care xxx t.leny

 12. ankie meskers

  Hoi Linda en Emory,
  Wat ziet het er allemaal mooi uit zeg, en wat maken jullie zo veel mee.
  De foto’s zijn prachtig leuk om het met jullie mee te beleven, heel veel plezier

Comments are closed.