Interested in our photos or need travel information? Just contact us!

China part 2

China part 2

By in Comments 4 Comments

Post navigation

4 comments on “China part 2

  1. Wat een geweldig avontuur weer. Wat is het leuk om zo door de bevolking te worden opgenomen. Beter kun je een land niet ‘ beleven’ denk ik. Maar dat de angst er goe in zit is ook overal uit te lezen. Jullie zullen vast vaak stilstaan bij het gevoel wat vrijheid is.
    Ik ga nog n keer de foto’s kijken want die zijn ook weer geweldig mooi. Tsja Em, en wij maar lachen om die selfiestick in Oudshoorn …..

  2. Een heel indrukwekken avontuur en weer een ervaring rijker. Lijkt mij best moeilijk je aan te passen en te schikken naar alle regels, regelingen en de willekeur van de uitvoerende overheidsdienaren. Geduld is een schone zaak, dat geldt zeker voor China. Geniet ervan en hou ons op de hoogte we genieten van de foto’s en het commetaar.

  3. Zo verhaal gelezen, foto’s bekeken en weer volop genoten. Geniet van al het eten daar…maar ook wat jullie allemaal meemaken. En al die lastige instanties moet je maar op de koop toe nemen. Prachtig toch vier voornamen haha… ik lijk wel een beetje op het chinees giechelende meisje. Nou genieten maar weer en op naar het volgende avontuur XXX

Comments are closed.