Interested in our photos or need travel information? Just contact us!

Tibet

Tibet

By in Comments 2 Comments

Post navigation

2 comments on “Tibet

  1. Jongens, wat een ‘kort’ verhaaltje! En ik snap dat je hier even over hebt moeten nadenken. Wat een indrukken en wat wil je veel kwijt. En dan nog, wat mag je kwijt. Indrukwekkend. Het blijft maar doorgaan. Ook de foto’s waren weer een genot. Wat heeft de wereld een verschillende inwoners. Ik heb genoten van het verhaal en zie voor me hoe jullie dat allemaal meemaken. En weer zie je hoe bevoorrecht je bent als je in vrijheid kunt leven.
    Geweldig verslag en foto’s hoor. Complimenten.
    Veel plezier nu in Nepal en doe voorzichtig op jullie lange hiketocht. Veel liefs van ons

  2. Sluit me helemaal aan bij wat Arja en Karel hebben geschreven. Jeetje en ik ben al niet zo’n lezer…..maar ik heb het gedaan, wil namelijk alles weten van wat jullie mee maken. Echt geweldig….maar die hoofdpijn Linda ik moet er niet aan denken ik kan ook helemaal niet aan die hoogte verschillen. En ik weet waar jullie nu weer zitten, ddus ik hoop dat je niet zoveel last krijgt.. Nou veel plezier maar weer op deze wel hele mooie reis XXX van ons.

Comments are closed.