Interested in our photos or need travel information? Just contact us!

Singapore

Singapore

By in Comments 8 Comments

Post navigation

8 comments on “Singapore

 1. Ziet er weer goed uit en een mooi verhaal! Ik zou er nog 2 jaar aan vastplakken als ik jullie was (maar dan wel naar Latin America)! Saludos desde Mexico

 2. lekker flauwe foto’s deze keer met die leeuwen. Hoeveel armbandjes draag jij wel niet Linda? Jullie zien er goed uit, tanig, zou ik zeggen. Kan me voorstellen dat je af en toe last hebt van “staarders”…! Ben benieuwd hoe Iran is, en wacht geduldig op jullie updates!
  Intussen gaat hier de zomer over in de herfst, via een aangename “Indian summer” -achtige temperatuur. Morgen vieren we oma’s 85ste verjaardag. Met een feest en een lied natuurlijk. Er komen vast wat foto’s jullie kant op! groetjes, Josee

  • Ehh een paar armbandjes maar… Nu in Iran is dat handig, dat bedekt mijn armen wat meer 😉 tanig hehe nou we komen het snel in het echie laten zien, hoewel je mijn knappe ‘kleine’ neefje wel even moet vragen niet te hard te groeien hoor! We zijn heel benieuwd naar de foto’s van oma haar grote feest en misschien een klein filmpje van jullie zangkunsten….

   • Josee van Hage

    de hele voorstelling staat op film dus… te bewonderen (echter niet YouTube publiceerbaar: alleen voor intimi…! Was een mooi feestje voor Oma!

 3. arja van hage

  Ook weer een hele andere ervaring toch? Wij hoorden op de airport van Singapore, wat trouwens heel groot en de schoonste van de wereld schijn te zijn, dat je in de stad geen kauwgom mag eten. Daar staat een boete op! Veel mensen spugen het nl. uit en dat is not done in Singapore. Dus een schone stad.
  Fijn weer een nieuwe camera! Em, je kan niet zonder hoor. Al die mooie dingen moeten wel worden vastgelegd voor het nageslacht natuurlijk en voor ons!
  Weer genoten van jullie belevenissen. Je denkt toch dat je een beetje met jullie mee op reis bent….Liefs en groetjes, Arja

  • Klopt, klopt en klopt, we hebben onze tanden gepoetst op het schone vliegveld dus hadden geen kauwgom nodig. We zullen jullie nog heel even mee laten reizen met de foto’s van de nieuwe camera!

Comments are closed.