Interested in our photos or need travel information? Just contact us!

Iran

Iran

By in Comments 2 Comments

Post navigation

2 comments on “Iran

  1. Nou Linda en Emory……ik heb het verhaal gelezen…..en bij de tweede regel ben ik de eerste al weer vergeten haha…dus jullie hoeven mij niet te gaan overhoren. Op 1e kerstdag. Dat het daar geweldig was….heb ik begrepen, en heb weer genoten van de foto’s en blij dat jullie daar overal zo gastvrij zijn ontvangen. Nou voor jullie zijn er nog een paar landen te publiseren…..want inmiddels weer veilig thuis…..wil ik ook de fotos en verhalen van die landen nog zien en lezen. Dus aan de bak maar weer haha nou kus van ons….

  2. Omdat 2e kerstdag de overhoring plaatsvindt, heb ik 1e kerstdag jullie verslag gelezen tussen het braden van het konijn en het klaarmaken van het diner voor vandaag door.
    En dat was niet eventjes…. tsjonge, wat een verslag. Maar erg indrukwekkend. Met de kerstgedachte in het achterhoofd, een mooi verslag. De gastvrijheid, de mentaliteit maar ook de onderdrukking uit hoofde van het geloof. Wat een mooie mensen als je er op die manier mee om kunt gaan. Ook mooi dat jullie dat zo in je hebben opgenomen en verwoord.
    Laten we erbij stilstaan hoe goed wij het hebben in ons Vrije Land!
    En hoe blij we zijn jullie deze kerst weer bij ons te hebben. Tot straks lieverds.

Comments are closed.