Interested in our photos or need travel information? Just contact us!

Bulgaria

Bulgaria

By in Comments 5 Comments

Post navigation

5 comments on “Bulgaria

 1. Ja weer hele mooie foto’s, en veel kreeg ik door via watsap van Judy…..die zij van Nury had ontvangen. Judy was ook heel blij dat julie bij hun ouders waren..(het liefst was ze er bij geweest) elke dag kreeg ik wel fotos toegestuurd. Dus ik wist ook altijd wel waar jullie waren. Fijn dat jullie daar dan ook flink genoten hebben. En nu nog even naar London en dan eindelijk thuis….(maar dat zijn jullie al als ik dit schrijf haha)….kus.

 2. Ja weer hele mooie foto’s, en veel kreeg ik door via watsap van Judy…..die zij van Nury had ontvangen. Judy was ook heel blij dat julie bij hun ouders waren..(het liefst was ze er bij geweest) elke dag kreeg ik wel fotos toegestuurd. Dus ik wist ook altijd wel waar jullie waren. Fijn dat jullie daar dan ook flink genoten hebben. En nu nog even naar London en dan eindelijk thuis….(maar dat zijn jullie al als ik dit schrijf haha)….kus.
  Ok.

 3. ben weer begonnen jullie avondtuur te lezen ondanks dat jullie terug zijn…tis allemaal geweldig dit pakken ze niet meer van jullie af.. xx

 4. Arja van Hage

  Tot mijn schrik zag ik dat ik dit land had gemist. Maar ja, had er ook al veel van gezien bij het vervaardigen tijdens jullie verblijf in onze B&B. Geweldig land hoor zo te zien en dichtbij.
  Dus misschien een bezoekje waard tijdens ons drukke bestaan.
  Xx

Comments are closed.